Zorgwatch presenteert: samenwerking ZP Zaken en Zorg en Zekerheid collectiviteit met hoge korting

Aangezien de premies weer hard zijn gestegen, zijn we blij te melden dat we samen met ZP Zaken een op zelfstandig professionals gerichte collectiviteit bij Zorg en Zekerheid kunnen aanbieden. Via deze collectiviteit krijgt u 10% korting op de basisverzekering en 23% korting (inc. introductie en internetkorting) op de aanvullende pakketten van Zorg en Zekerheid. Ga naar Zorg en Zekerheid, antwoord “ja” op de vraag of u gebruik maakt van collectiviteitskorting en vul in bij vereniging “ZP Control” of collectiviteitsnummer 30350 en maak gebruik van de scherpe aanbieding. Als je nog geen klant bent bij Zorg en Zekerheid dan krijg je een extra introductie korting, te selecteren onderaan van de 2e pagina.

Wie is ZP Zaken?
Bij ZP Zaken streven wij er naar producten en diensten op maat te maken voor Zelfstandig Professionals(ZP’ers). Zo geven wij de ZP’ers de waardering die het verdient. Die waardering geven wij middels een eigen wijze van informatievoorziening, met producten en diensten op maat en door altijd een vraagbaak voor je te zijn. Dit alles is ZP Zaken. www.zpzaken.nl Deze producten en diensten bieden wij aan middels verschillende ZP-labels:

  • ZP Control – Zorgeloos zelfstandig zijn. ZP Control biedt producten en diensten om het leven van de Zelfstandig Professional aangenamer, eenvoudiger en zorgelozer te maken. Van verzekeringen tot adviesdiensten, van boekhoudoplossingen tot pensioenproducten. Twee speerpunten die in de flexibele arbeidsmarkt van allergrootste belang zijn, staan hierin altijd voorop: kwaliteit en flexibiliteit.
  • ZP Academy – Leren op jouw manier. In de ZP Academy vind je een zorgvuldig samengesteld pakket aan trainingen en opleidingen, zowel klassikaal als online.
  • ZP Facts – Volg de ontwikkelingen op de ZP-markt. ZP Facts is de kwartaalmonitor voor de markt van Zelfstandig Professionals, voortgekomen uit een samenwerking tussen kennisbemiddelaar HeadFirst en de Universiteit van Tilburg.
  • ZP Radio – Jouw wekelijkse update over ondernemen. Het online radioprogramma voor Zelfstandig Professionals. Wekelijks delen interessante gasten hun visies en ervaringen met betrekking tot alles rondom het ZP-schap.
  • ZP Golf – Golfclub voor Zelfstandig Professionals. ZP Golf is dé community waar Zelfstandig Professionals met passie voor golf en ondernemerschap samenkomen.

13-12-2016 | 20:36 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *