Zorgwatch.nl presenteert eerste transparante vergelijkingssite

Zorgwatch.nl presenteert vandaag officieel als eerste in Nederland een complete, eerlijke en transparante vergelijkingssite. Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn met het vergelijken van zorgverzekeringen eerder uitzondering dan regel, tot nu. Op de nieuwe vergelijkingssite kan men niet alleen alle zorgverzekeringen vergelijken, maar kan men zelfs zien of er provisies uitbetaald worden.

Dit jaar is wederom veel discussie over vergelijkingssites van zorgverzekeringen. Maandag jongstleden riepen partijen in de Tweede Kamer op tot “eerlijke info op vergelijkingssites” als reactie op een onderzoek van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Met deze presentatie reageert Zorgwacht.nl op de roep vanuit de Tweede Kamer en de conclusie van de AFM voor de levering van eerlijke informatie.

Wie is Zorgwatch.nl?


Zorgwatch.nl is de enige vergelijkingssite in Nederland die een vergelijking aanbiedt op basis van alle Nederlandse zorgverzekeraars, die de mogelijkheid bieden voor consumenten om online polissen af te sluiten en polisvoorwaarden in te zien. Zorgwatch.nl vergelijkt enkel objectief op basis van zorgpremies, er wordt geen eigen top-3 gemaakt noch geadviseerd of bemiddeld. Hiermee heeft Zorgwatch de meest eerlijke vergelijkingssite van Nederland

20-11-2014 | 13:56

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *